Hvor kan jeg købe hjemmesko af uld?

By:

Leder du også efter et par hjemmesko? – Du ved, et par af dem du føler dig hjemme i med det samme. Et par rigtig gode hjemmesko nægter at forlade foden før de selv falder af. Du slider dem op til det sidste.

Det kan være lidt af en udfordring at gå på jagt i skobutikkerne for at finde et par sko der opfylder det krav. Du har brug for et par uldhjemmesko. Og Haflinger hjemmesko kan anbefales.

Uld renser sig selv

En stor fordel ved at vælge hjemmesko af uld er at de ikke kommer til at lugte. Uld er et naturligt materiale som renser sig selv. Det indeholder olier der reducerer lugten som normalt ville udvikle sig i et par sko.

Naturmaterialer som uld, er med til at bevare et godt miljø for din fod. Du vil ikke føle dig indelukket og får ikke sure tæer.

Hjemmesko til både sommer og vinter

Uld regulerer temperaturen. Det betyder at du kan bruge dine uldhjemmesko hele året rundt. Uld sørger for at bevare en konstant temperatur på foden. På den måde undgår du både at svede eller fryse.

Når du sveder vil ulden opsuge fugten og bruge den til at nedkøle i stedet for. Det er det samme der sker i din hud. Det er også grunden til at uld varmer uanset om det er vådt eller tørt.

Bevar formen på skoen

Den rette behandling af dine hjemmesko opretholder virkning og form. Fordi uld har evnen til at absorbere fugt, er det naturligt resistent overfor lugt. Du kan bruge dem i lang tid uden at komme til at lugte. Ind imellem kan du med fordel lade skoene hvile. Uld er et levende materiale og gendanner elasticitet og modstandskraft når du ikke bruger dine hjemmesko.