Hos Specialkamera.dk er de specialister i overvågningskameraer til private og erhverv

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Teknikken omkring videokamera har de seneste år været i rivende udvikling, og er derfor blevet mere tilgængelig for mange mennesker både i deres private hjem og på mange virksomheder. På Specialkamera.dk er de specialister i videokamera til særlige formål som blandt andet videoovervågning, men også bakkameraer til biler, lastbiler og andre kørertøjer.

De små og kompakte overvågningskameraer som de blandt andet fører på Specialkamera.dk er fantastisk lette at benytte. De kan optage på et SD-kort og disse efterfølgende let gennemses på en computer. Dermed slipper man for at lave teknisk opsætning af trådløs forbindelse eller kabelføring og skal kun tænke på strøm til kameraet. Monteringen kan laves diskret uden at tiltrække opmærksomhed og uden at nogen bemærker det. Dette er en super løsning, hvis man har mistanke om at uønskede hændelser finder sted. Kameraet kan skjules i et kabinet og monteres med bevægelsesføler, så der kun gemmes på SD-kortet, når der registreres bevægelser foran kameraet. Men naturligvis er det også muligt at starte en kontinuerlig video-optagelse via en medfølgende fjernbetjening.

Men det er også muligt at købe en række andre produkter på Specialkamera.dk. Her kan du få alarm-systemer til mange forskellige behov og til både sikring af dit hjem eller din virksomhed. Du kan få aflytningsudstyr som du kan styre fra din telefon, action kamera til dine fritidsaktiviteter, som du kan montere efter behov, masser af ekstra udstyr, ladere, hukommelseskort og andet i samme stil samt et stort udvalg af bakkameraer. Sidstnævnte kan fås til mange forskellige køretrøjer. De store modeller er velegnede til lastbiler eller landbrugsmaskiner og findes både trådløst og kabelført. Men der kan fremskaffes kamera der passer til alle nyere biler. Disse monteres nemt og elegang ved at fjerne det originale nummerpladelys og indsætte et kombineret bakkamera med inbygget nummerpladelys. Bakkamerasæt med store skærme på eksempelvis 10 tommer er meget anvendelige til en traktor eller en mejetærsker og især hvis der er behov for split-visning. Til dette kan der tilsluttes op til fire bakkameraer med kabel. Blandt de nyeste modeller af bak kameraer findes modeller til Ipad og Iphone, som mange steder allerede er monteret i en bil. 

Udvalget er stort på Specialkamera.dk og du kan helt sikkert finde hvad du skal bruge af overvågnings- eller bakkamera i webshoppen.

Posted in: Uncategorized