Hos Markberg tror de på kvalitet

By:

Markberg er en dansk designvirksomhed, der tror på vigtigheden i at have kvalitet overalt i deres produkter. Virksomheden laver produkter, der forbliver hos folk i rigtig mange år. Filosofien er blandt andet, at man ikke har lyst til at smide smukke produkter ud og slet ikke, hvis de også har super gode funktionelle detaljer.

Hos Markberg, der har hjemme nær den smukke Vejle Fjord, arbejder de med det simple danske design mixed med unikke detaljer. Virksomhedens design skal være funktionelt og med små håndlavet detaljer.

Produkterne hos Markerg omfatter blandt andet tasker, punge, handsker og luffer og en land række accessories.

Taskerne er primært elegante håndtasker til damer i designs, der passer til de fleste formål. Som eksempel kan nævnes tasken Vera Crossbody i blødt sort leder med flere rum samt lynlåslomme indvendig og stropper, der kan justeres i længden. Pungene fra Markberg er ligeledes i lækkert elegant design og i mange forskellige størrelser, så det kan passe til lige præcis det behov som du har. Her kan nævnes eksempelvis Frey Zip card holder i rosa kalveskinds læder. Er lavet med lynlåslommer og kortholder foran og bagpå. Lille og elegant og meget feminin. Når det gælder handsker og luffer er udvalget også bredt, men alle lavet super elegante. Her kan blandt andet fremhæves de meget elegante Abigail Glove, der faktisk kan bruges til smartphone, da både pegefingeren og tommelfingeren har touck screen funktion, men også Tilda Mitten i sort skind med naturlig pels lavet af lam eller kanin og foer i 100 procent polyester et et spændende produkt. Udvalget af Accessories hos Markerg er virkelig bredt og spændende. Her er rigtig mange bælter i forskellige materialer, farver og størrelser. Men også ting som nøgleringe i smart design, Ipad covers i læder, hvor der også er plads til dokumenter indvendigt.

Markberg producerer masser af lækre produkter, som du altid kan bestille direkte via Markberg.dk.

Posted in: Uncategorized