Hos Babadut.dk finder du alt til opbevaring af mad fra Sistema

By:

Søger du efter kvalitetsprodukter til at opbevare dine mad- og drikkeprodukter? Så har webshoppen Babadut.dk et super stort udvalg fra producenten Sistema. Alle produkter fra Sistema er egnet til børn forstået på den måde, at de er 100 procent uden nogen former for gift- eller hormonforstyrrende stoffer og praktiske ta bruge i en travl hverdag. Desuden tåler alle produkter opvaskemaskine, fryser plus mikroovn. 

Sistema er en virksomhed fra New Zealand med rødder 30 år tilbage og hvor der generelt er stort fokus på at lave kvalitetsprodukter, som er børnevenlige. Babadut.dk er shoppen, hvor du finder alt det bedste til dine børn. Dette lige fra et stort udvalg i tøj, men også legetøj, produkter til når barnet skal sove og spise samt altså en lang række produkter til at gøre din hverdag lettere.

Blandt produkterne fra Sistema kan nævnes Sistema Klip It opbevaringsbøtter, der holder helt tæt takke være den karakteristiske blå clips og gummering i låget. Sistema Bake It bageserien kan holde kryb væk fra dit mel, sukker og andet. Disse har hvide clips og også gummering i låget. Til barnets madpakker har Sistema Lunch serien med madkasser og drikkedunke, hvor udvalget er stort med blandt andet flere madkasser, der har de såkaldte Snack Attack, hvor det er ekstra rum, så man kan opbevare nogle madvarer seperat. Disse passer desuden i størrelsen til langt de fleste Jeva og Lego skoletasker. En anden mulighed er 3 x sandwichbox, hvor størrelsen er lavet specifikt til at passe til en sandwich eller et par skiver rugbrød. Desuden har Sistema en microovnsserie med stort udvalg af produkter, der gør hverdagen lidt lettere. Her kan du opbevare dine rester og hurtigt opvarme dem i din microovn.

Alle Sistema produkterne er lavet i lækkert materiale og mange i flotte farver. Du kan helt sikkert finde noget til dit behov via Babadut.dk.

Posted in: Uncategorized