Holdningskorrigerende tøj fra Bestposture.dk

By:

Vi ved det jo i virkeligheden alle sammen godt: Det er skidt for ryggen at synke sammen, både når vi går, står og sidder. Vi skal rette os op, have skuldrene tilbage, hagen op, brystet frem. For ellers går det ud over vores nakke og ryg, og vi får muskelspændinger og myoser, som er smertefuldt og kan føre til hovedpine.

 

Men vidste du, at en dårlig holdning har indflydelse på meget mere end blot nakke og skuldre?

 

En sammensunket holdning kan føre til forkert brug af musklerne i ryggen, hvilket kan føre til lumbago, slidgigt, iskiassmerter og diskusprolaps. Hvis rygmuskulaturen og musklerne i korsettet ikke styrkes, vil ryg og nakke langsomt trækkes ud i en permanent forkert stilling. Og den eneste måde at styrke musklerne vedvarende på, er ved at indtage den rette kropsholdning – hver dag, hele tiden, altid.

 

De færreste kan nok prale af at have rank ryg hele dagen. Og derfor er der ikke noget galt i at få en hjælpende hånd. Med holdningskorrigerende tøj fra bestposture.dk kan du uden anstrengelse styrke din kropsholdning. Tøjet tvinger ikke kroppen ud i en fikseret positur, men minder dig ved stimulering om aktivt at rette dig op, således at du får brugt de rette muskler. Tøjet er let og behageligt og fåes i mange størrelser og varianter: Lændestøtte, rygbælte, skulderstøtte og støttetrusser, som strammer hofter og mave ind. Tøjet ligner almindeligt tøj, og det er således ikke nødvendigt at have andet tøj udenpå det holdningskorrigerende tøj (med undtagelse af støttetrusserne). Tøjet er velegenet til såvel arbejde som fritid, og du kan sagtens træne eller dyrke sport iført det holdningskorrigerende tøj fra bestposture.dk

Hos Bestposture.dk har du flere velrenommerede mærker at vælge imellem, og varerne fåes i mange forskellige farver. Bestposture.dk har kort leveringstid, og du har altid fjorten dages fuld returret.

Posted in: Uncategorized