Har I brug for en hjælpende hånd i produktionen?

By:

Produktionsarbejde er hårdt arbejde, det kræver udholdenhed og præcision, og det er ikke altid optimalt at have medarbejdere til at udføre alle opgaver, nogle elementer kræver nemlig så stor præcision før det passer i sidste ende, at en maskine er bedre til den del af arbejdet. Men den maskine, der skal udføre dette arbejde, skal også helt passe præcist til det stykke arbejde før man får det bedste resultat. Det ved de hos Unimec, hvor de tilbyder at udvikle, designe og producere specialmaskiner, der er skræddersyet til netop jeres behov. Det betyder, at I har mulighed for at få en maskine, som I er sikre på, vil kunne hjælpe jer med jeres arbejde præcist, som I ønsker det.

Hvilket slags arbejde skal I have udført?

En specialmaskine kan se ud på mange måder og have endnu flere forskellige funktioner, men næsten uanset hvad, I skal bruge, kan de hos Unimec hjælpe jer med at finde en god løsning. De har tidligere leveret specialmaskiner indenfor følgende områder:

  • Robotløsninger: Komplekse løsninger med stort potentiale, der er en god og holdbar investering.
  • Produktionsudstyr: En bred kategori, der dækker over maskiner med punktsvejseudstyr, vandstråleskæring og mange andre processer. Det er her de fleste kundespecifikke løsninger bliver udviklet.
  • Håndteringsudstyr: Specialmaskiner, der kan håndtere færdige produkter, eksempelvis sortering, transportering og lignende.
  • Montageautomater: Forskellige løsninger til forarbejdning af produkter – det kan være ultralyd, skruemaskiner eller noget helt tredje.
  • Profilsystemer: Alt fra transportører, rullebaner til afskærmning og manuelle produktionssystemer.

I kan se eksempler på tidligere kundecases på deres hjemmeside. Der kan I blandt andet lære mere om disse cases, se animationer og videoer af maskinerne samt læse meget mere om, hvordan de kan hjælpe jer til et mere produktivt arbejde.

Posted in: Industri