Guide: Her finder du billige mærkevarer!

By:

Synes du også, at der er mange af de nødvendige hverdagsprodukter, der er for dyre? Såsom opvasketabs, bleer, bind, tandpasta, deodoranter og jeg kunne blive ved! Og snupper du så ofte det billige mærke nede i supermarkedet, frem for mærkevarerne? Så er den her guide lige noget for dig!

Med udgangspunkt i hjemmesiden emma.dk, som netop er en hjemmeside, hvor du får besparelser på op til 85% på diverse hverdags- og skønhedsprodukter, får du her en guide til, hvordan du både får hverdagsprodukter til lavpris og billige mærkevarer!

Hverdagsmærker med den største besparelse

Langt de fleste vil gerne spare penge på alle de lidt kedelige hverdagsprodukter, så de kan bruges på noget sjovere. Både som familie, studerende, par og single kan man være interesseret i at få lidt luft i budgettet.

Her får du derfor en lille top-5 over nogle af de hverdagsprodukter til husholdningen, hvor du får allerstørst besparelse hos emma.dk.

  1. Elina Clean Skuresvampe 10 stk. – her sparer du lige nu 87%.
  2. Woolite Mix Colors Vaskemiddel 1 l. – her sparer du lige nu 72%.
  3. Finish Powerball Classic Opvasketabs 68 stk. – her sparer nu lige nu 70%.
  4. Nivea Håndsæbe Sea Minerals 90 g. – her sparer du lige nu 67%.
  5. Vanish Gold Oxi Action Pletfjernergel 940 ml. – her sparer du lige nu 61%.

Priserne hos emma.dk er dagspriser, og kan derfor ændre sig ift. tilbud osv. men du kan altid regne med, at finde et kæmpe udvalg af billige varer fra kendte mærker!

Køb både billige parfumer online og makeup til under 200 kr.!

Men, men, men emma.dk er faktisk meget mere end bare husholdning og hverdagsprodukter, de har nemlig også både billige parfumer, hårpleje og makeup fra kendte mærker som Chanel, Burberry, Calvin Klein, Clinique, Kevin Murphy og mange flere! Det er derfor også den oplagte hjemmeside, hvis du skal købe en gave til en du holder af, eller bare har brug for lidt selvforkælelse.

Bare for at give dig et lille overblik over, hvor meget du rent faktisk kan spare ved at købe billige parfumer og makeup hos emma.dk, får du her en lille oversigt, over nogle af de billige produkter du finder til under 200 kr.

Besøg emma.dk næste gang du er på udkig efter billige mærkevarer på nettet

Næste gang du er på udkig efter billige produkter som parfumer, makeup og rengøringsartikler, så er emma.dk helt klart et besøg værd.

Deres hjemmeside fungerer som en medlemsklub, hvor du betaler 85 kr. om måneden for at være medlem, men til gengæld kan du købe billige mærkevarer med op til 85% rabat, og det er jo helt vildt! Derudover har de gratis fragt, så du skal ikke engang betale for forsendelsen og det er altså ligegyldigt om du bestiller for 20 kr. eller 400 kr. – emma.dk er helt klart en anbefaling værd!