Grundig trappevask i Ballerup-området

By:

Mange større boligforeninger og lejlighedskomplekser har en fast vicevært tilknyttet, som tager sig af alle de grundlæggende opgaver i forbindelse med ejendomsservice. Det kan for eksempel være fejning af gård, oprydning på fællesarealer, tilsyn med el-, vand- og varme installationer – og selvfølgelig trappevask.

Hold trappen ren – den er ejendommens mest befærdede område

Når man har en fast tilknyttet person, som tager sig af trappevasken, tænker man måske ikke nærmere over dét. Men den dag, den mangler, vil man lynhurtigt opdage, hvor vigtig den egentlig er – især om efteråret og om vinteren. Når regnen først begynder at sile og skabe vandpytter og mudderpøle rundt omkring, går det stærkt med at få akkumuleret skidt og snavs i opgangen. Trapperne bliver ulækre at se på, og måske endda ekstra glatte, således at de er direkte farlige at gå på. Og når frosten først sætter ind, og salt bliver strøet på gader og stræder, kan man nemt tænke sig til, hvordan en opgang, som ikke bliver vasket regelmæssigt, kommer til at se ud efter blot få dage.

Trappevask er en tillidssag – vælg et professionelt rengøringsfirma

Hvis du bor i en mindre forening, hvor der ikke er råd til at have en fuldtids vicevært, kan du vælge at udlicitere opgaven med trappevask til et firma, som er specialiseret i denne type opgaver. PA Rengøring har igennem mange år hjulpet netop små boligforeninger med trappevask, vinduespudsning, og andre opgaver i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af ejendomme, især i Ballerup, Måløv, Skovlunde, Herlev og Rødovre.

Når du vælger PA Rengøring til at varetage trappevask i din ejendom, får du et kompetent og professionelt rengøringsfirma, som udelukkende benytter sig af kvalificeret arbejdskraft – med synlige resultater til følge. PA Rengøring tager udgangspunkt i netop dine behov for trappevask, uanset foreningens størrelse, og uanset om du ønsker ugentlig, månedlig eller halvmånedlig service.

Læs mere om PA Rengørings ydelser på rengoringsfirma.dk

Posted in: Trappevask