Gør livet til en leg med motorstyret gardiner

By:

Vi ved alle, det kan være svært at komme ud af sengen om morgenen. Men når lyset strømmer ind gennem vinduerne, vågner kroppen lidt nemmere. Med motorstyrede gardiner behøver du ikke at rejse dig fra sengen for at åbne gardinerne. Du kan tilmed også styre dine gardiner igennem en app, hvis du for eksempel har brug for at stueplanterne får mere sol på visse tidspunkter af døgnet eller får at vide af naboen, at hunden gør, og det hjælper at lukke gardinerne for den.

Styr dine gardiner langvejs fra

Med PowerView Motorisering kan du styre dine gardiner gennem PowerView app’en. Det betyder at du kan fra din telefon styre, hvilke gardiner, der skal åbne og lukke hvornår. Der er en masse funktioner i app’en, som kan hjælpe dig med at få en nemmere hverdag. Med motoriseret gardiner kan du slippe bekymringerne, når du er på farten.

Multifunktionelle gardiner

Gardinerne kan sagtens styres uafhængigt af hinanden. Skal der kun lukkes for solen i vest, så kan vinduet mod øst snildt lade blødere lys strømme ind, mens gardinet går ned over det vestvendte vindue. Du skal derfor ikke gå på kompromis med funktionen, når du investerer i et motoriseret gardin. I nye huse plejer vi at indlægge gardiner med en kabelbundet motor, hvorimod i andre huse fungerer det bedst med en batteridrevet motor. Du får altså altid den bedste løsning til dit hus.

Find din løsning i dag

Tag et kig i vores brede sortiment og find de motoriserede gardiner, der opfylder alle dine behov og ønsker. Har du brug for råd og vejledning er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kyndige team. Hos Gardinhuset står vi klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

Posted in: gardiner