Gør klar til den store rejse: Dette skal du have med

By:

Corona har længe præget tilværelsen i alt for stor stil, men nu er tiden endelig inde til, at vi kan komme ud at rejse og få lov til at være mennesker igen. Vi har her samlet en liste med ting, som du skal huske, når du skal ud at rejse igen.

Dykkerudstyr

Lad os være ærlige – du skal helt sikkert bruge din første rejse på at komme et sted hen, hvor er der rigtig varmt og med en god badestrand. Det betyder også, at der er rigtig gode muligheder for at dykke, i hvert fald de fleste steder. Husk derfor at besøge forskellige dykkerbutikker, så du kan finde bedste stykker udstyr til de bedste priser på markedet. Det får du nemlig kun, hvis du besøger flere steder, hvad end det er online eller fysisk.

Husk at forny dit pas

Corona har sat alt lidt på standby, og det betyder også, at noget så basalt som pasfornyelse for mange er gået i glemmebogen. Derfor anbefaler vi, at du senest tre måneder inden din rejse bestiller tid til nyt pas, hvis du skal ud at rejse. Der kan nemlig godt være lang ventetid på, at det lander i postkassen.

Tjek op på regler inden rejse

Når vi skal rejse, skal vi ind i forskellige lande med forskellige lag af restriktioner på de givne tidspunkter. Derfor er det ikke sikkert, at der i det nye land er det samme regler som i Danmark. Sørg derfor altid for at tjekke op på de gældende regler lige inden indrejse, da reglerne kan variere og skiftes ud konstant.

Posted in: Dykkerudstyr