Gode råd til indretning af kontor

By:

Tillykke med dit nye kontor. Det kan være, du har flyttet virksomheden fra små lokaler til nye store lokaler, som skal rumme de mange ansatte, som du forventer, at I bliver. Lige netop til dig har vi skrevet denne artikel, som kommer ind på, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal flytte ind.

Start med det grønne

Det skal være behageligt at komme på arbejde hver dag, særligt for dine medarbejdere, som er din vigtigste ressource. Med et indbydende og grønt miljø er det ikke bare pænt og rart, det hjælper også på indeklimaet, som i sidste ende giver færre sygedage. For der er mange måder at måle på, om medarbejderne er tilfredse og raske, men fællesnævneren er sygedage, og den vil du gerne prøve på at nedsætte. Kontorplanter kan hjælpe dig med det.

Tænk ergonomi ind i det

Vi sidder efterhånden rigtig meget ned, og flere og flere af os oplever problemer med ryggen, som er problemer, der er svære at komme af med senere hen. Køb derfor hæve-sænkeborde til dine ansatte og hjælp dem gennem kurser til bedre siddestilling og arbejdsposition. I samme ombæring bør du også finde mus og stol, som passer ind i den ergonomiske kultur.

Sørg for, at folk kan arbejde koncentreret

Hav den rigtige afstand mellem bordene og brug eventuelt borddelere til at forhindre, at man bliver forstyrret af naboen. Koncentration i hverdagen er ekstremt vigtigt, og selvom det er hyggeligt at snakke, bliver der ikke tjent penge på det i sidste ende. Og det er jo det, som du som chef for din virksomhed går op i.

Posted in: Kontor