Frugtordning: Få fornyet energi på arbejdspladsen

By:Hvordan motiverer man og skaber de bedste mulige betingelser og rammer for sine medarbejdere? Der er utallige måder og metoder til, at man kan skabe en arbejdsplads, som er i harmoni og hvor energien flyder i et godt og behageligt miljø. Dog er et nemt op oplagt sted at starte op mod at opnå sådan et miljø at tilbyde frugtordning for sine medarbejdere.

Man kan godt forstå, at der er folk, der vil sætte spørgsmålstegn ved, om et æble eller en banan et par gange om dagen virkelig kan have så stor en betydning for ens medarbejdere. Men utallige studier og undersøgelser viser, at det faktisk kan have en stor betydning. Frugt og grønt bringer en lang række af plusser med sig, som har en positiv og god betydning for den enkelte person og dermed også dets omgivelser. Herunder er nogle af de positive ting ved at have en frugtordning på arbejdspladsen:

  • Det øger kroppens immunforsvar – hvilket betyder færre sygedage for medarbejderne
  • Det øger energiniveauet i kroppen
  • Det skaber en øget motivation
  • Det kan betyde, at medarbejderen kan koncentrere sig i længere tid.

Nemt og billigt

Frugtordning.dk er en af dem, der leverer frugtordninger til virksomhederne i Danmark. Her kan man finde lige præcis den ordning, der passer til ens virksomhed. Uanset om man vælger økologisk frugt, sunde snacks eller noget helt tredje, så er der i alle produkter indregnet, at det skal være nemt og billigt for virksomhederne.

Udover det kan gavne trivslen på arbejdspladsen, kan en frugtordning også spille ind i virksomhedens CSR-profil, som kan blive styrket gevaldigt. Det er altså et produkt, som er til gavn på mange plan. Derfor burde man godt overveje, om man vil indføre en ordning, hvor frugten bliver leveret personligt til virksomheden, så alt forløber gnidningsfrit og så nemt som muligt, for det fører beviseligt positive ting med sig.Posted in: Sundhed