Fototapet

By:

Kender du dét, når du ser dig om i dit hjem og det bare trænger til fornyelse? Det kan måske være svært at sætte en finger på hvad det er, der lige præcis mangler eller hvor mange kræfter, tid og penge der skal lægges i projektet.

Løsningen er ganske nem og simpel: Fototapet.

Hos Tapeteksperten finder du et kæmpe udvalg af fototapet til enhver smag. Det er alt lige fra tegnefilmskarakterer og magiske universer til børneværelset til rolige stilbilleder af skov og strand til kontoret – og alt derimellem. På deres hjemmeside, er der uden tvivl det helt rigtige motiv, der falder i netop din smag og som vil pryde væggen i ethvert hjem. Dette er den perfekte løsning, hvis du ønsker at skabe lidt spil i dit hjem, til en god pris og uden at det tager hele weekenden.

Tapeteksperten har gjort det nemt for dig på deres hjemmeside.  Som kunde kan du nemlig inddele alle deres flotte designs i overskuelige kategorier, så du kan gå på opdagelse blandt de mange fantastiske print og motiver. Eksempler på kategorier er: motiver til børn, retrotapet, blomstertapet og endda verdenskort til hele vægge eller mindre størrelse, der eventuelt kan monteres på en plade og hænges op som pynt. De har, på deres hjemmeside, 10+ kategorier og tæt på 300 forskellige, lækre designs, der kan hjælpe med at guide dig frem til netop dét tapet, der skal skabe en forandring hjemme hos dig.

På hjemmesiden kan du vælge mellem to typer tapet: non-woven og papir. Begge typer tapet har sine fordele: Papirtapet er billigere, og kræver at der påføres tapetklister på bagsiden af tapetet. De er nemme at arbejde med, men skal fjernes med værktøj, hvis man sidenhen ønsker at fjerne dem. Non-woven, derimod, er endnu lettere at påføre, da tapetklisteret blot skal påføres direkte på væggen, hvorefter tapetet klistres på. Uanset hvilken af disse løsninger du vælger, er du sikker på at få tapet i høj kvalitet.

Alle fototapeterne fås i færdigproducerede størrelser, men du har også mulighed for at få

produktet tilpasset dine unikke idéer eller behov – det sørger Tapeteksperten for. De sidder desuden også klar til at hjælpe dig videre, hvis du søger noget helt bestemt tapet, eller blot har spørgsmål til deres produkter eller andet. De kan kontaktes på deres kontaktformular, på tlf. 70 20 76 77 eller via mail på mail@tapeteksperten.dk.

Posted in: Bolig