Forebyg olie- og kemikalieudslip med spildbakker til favorable priser

By:

En spildbakke kan fås i mange designs og størrelser, og den er fremstillet specielt til at stille flasker, dunke eller tromler på, som indeholder olie eller farlige kemikalier. Formålet med en spildbakke er at minimere skaderne ved et olie- eller kemikalieudslip, hvis en tromle eller dunk lækker. Industrivirksomheder og autoværksteder, som har olie- og kemikalier stående på hylder, på gulve eller udenfor, kan med fordel investere i spildbakker og dermed undgå miljøforurening, hvis uheldet er ude, og der går hul på en tromle eller dunk. Det er dyrt for virksomheder at få foretaget en oprensning efter olie- eller kemikalieudslip, og derfor er det en god og billigere investering af købe spildbakker.

Stort udvalg af spildbakker i mange størrelser og god kvalitet

Spildbakker kan købes hos forskellige danske leverandører, og vil man gerne have god kvalitet til favorable priser, så kan man med fordel vælge at handle hos Oliesug A/S, som har et stort udvalg af spildbakker. I sortimentet finder man spildbakker i forskelligt design, der egner sig til dunke og flasker i forskellige størrelser. Nogle spildbakker passer til at stå på en hylde med mindre flasker på f.eks. et autoværksted, mens andre typer af spildbakker er designet til at stå på gulvet på f.eks. et lager, hvor man kan stille dunke og tromler i forskellige størrelser. Har man som virksomhed forskellige tromler stående udendørs, så kan man også vælge store spildbakker, som er designet specielt til formålet. Spildbakkerne er fremstillet i materiale, som er nemt at rengøre.

Leverandør med stor ekspertise

Oliesug A/S er en erfaren leverandør, som har mangeårig ekspertise inden for salg og produktion af innovative og dansk patenterede absorberingsprodukter. Produkterne henvender sig til beredskabs- og redningstjenester, industrivirksomheder og autoværksteder, som har brug for effektive absorberingsprodukter til konkurrencedygtige priser. Med Oliesug A/S som leverandør får virksomheder en meget professionel vejledning vedrørende spildbakker og andre produkter, og kundeservicen er i top. Det er nemt at bestille det antal spildbakker, virksomheden har behov for, og leveringen går hurtigt.

Posted in: Spildbakker