Forandring fryder – og hjælper miljøet

By:

Vi lever i en tid, hvor der er meget fokus på klimaet og miljøet, og vores jordklode er underhårdt pres. De eneste, der kan gøre noget ved problemet, er os mennesker. Os, der bor på jordkloden, er dem, der ødelægger jordkloden. Men det skal der laves om på, så det er os, der bor på jordkloden, der også kan være med til at redde den.

Der er et væld af ting, man kan gøre, for at være god ved miljøet og jordkloden. Mange af disse ting har det tilfælles, at de indebærer små forandringer i hverdagen, og det er altså ikke meget, der skal til, for at vi alle hver især kan gøre en forskel.

Varm op med træpiller

En af de ting, man kan lave om i sin hverdag, er hvilken måde, man varmer sit hjem op på. For varmer man op med olie eller kul, så findes der faktisk bedre alternativer, der er langt mere miljøvenlige. Derfor bør man skifte til at varme op med træpiller i stedet, der er CO2-neutrale. Ikke nok med, at du sparer miljøet for en kæmpe belastning, du sparer også dine pengepung for en stor belastning.

Men der findes mange forskellige typer træpiller, og der kan være svært at finde ud af, hvilke man skal have. Vil du have træpiller, hvor du er sikker på, at kvaliteten er i top, så tag et kig på Stora Enso træpiller, der er lavet af resterne fra firmaets egen produktion.

Så ønsker du at hjælpe jordkloden på vej i en bedre retning, så undersøg, hvilke ting, du kan lave om på i din hverdag, og som kan gøre, at du lever mere miljøvenligt.

Posted in: Hus & Have