Find alt i akupunktur- og klinikudstyr på AcupunctureShop.com

By:

Når du står og skal bruge udstyr til din akupunkturklinik eller til hjemmebrug, så er det oplagt at handle hos AcupunctureShop ApS via Acupunctureshop.com. Her finder du ganske enkelt alt, du kan få brug for i forbindelse med udførelse af din akupunktur.

Shoppen har blandt andet alt i akupunkturnåle. Shoppen har normalt omkring 10 millioner nåle på lager. Dermed er der altid rig mulighed for, at du kan finde lige præcis den nål som passer til opgaven. Når du skal vælge nåle, er det vigtigt først at gøre sig klart, hvilken type man ønsker. I shoppen er de erfarne leverandører af nåle til akupunktur, akupunkturudstyr og klinikudstyr, og er gennem gode samarbejdsaftaler i en række lande kan de garantere markedets bedste akupunkturnåle.

Acupunctureshop kan tilbyde et stort udvalg af massagebrikse af god kvalitet og i mange prisklasser. Dette både træstel og aluminiumsstel og i priser, hvor alle kan være med. Du kan finde elektriske brikse og forskellige behandlerlejer, og der er helt sikkert en, der passer til lige præcist dit behov. Blandt andet er den nye serie af brikse fra finske Lojer meget populære.

Men naturligvis finder du i shoppen også et enormt sortiment af behandlerudstyr. Udvalget spænder bredt og mange produkter kan både anvendes til zoneterapi, fysioterapi, af en kosmetolog samt naturligvis på akupunkturklinikker. Acupunctureshoppen kan også tilbyde et stort udvalg af modeller, der kommer med et referencehæfte, som forklarer de forskellige akupunkturpunkter

Men faktisk finder du i shoppen også et stort udvalg af litteratur omkring sundhed generelt og specifikt akupunktur. Dette er både på dansk og engelsk og i øvrigt kan du også få plakater og DVD’er til jeres klinik. Og du kan i shoppen få alt andet, som du har brug for i forbindelse med dit akupunkturarbejde. Dette er blandt andet til afspritning, men også helt praktiske ting som skamler og cupping udstyr, så du bliver mere effektiv i dit daglige arbejde. Acupunctureshop.com er stedet at handle, når du skal bruge produkter til at udføre din akupunktur.

Posted in: Uncategorized