Fabelagtige handicaprejser i trygge rammer

By:

Hos Sustravel mener vi, at alle skal have adgang til at komme på en fantastisk og givende ferie, som bliver helt uforglemmelig. Derfor specialiserer vi os i at skabe trygge og kvalitetsfyldte handicaprejser, som du kan tage på, og vide at du er i gode hænder under hele rejsen. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at bestille en af vores fabelagtige handicaprejser til sydens sol.

Tag til Sydens sol

Hos Sustravel tilbyder vi indenfor Europas grænser både ture til Grækenland og Italien. Lige meget om du er til øhop, fantastisk mytologi, antikke templer, gyros i lange baner og krystalblåt vand i Grækenland, eller om du er mere til de rullende bakker i Toscanas smukke landskab, fabelagtig vin, cremet pasta, ekstremt smuk arkitektur og en dyb historie i Italien, så har vi rejsen til dig. Ønsker du at komme endnu længere væk, kan du udleve dine caribiske drømme på den populære og smukke ø Boniare i Caribien.

Skiferier uden begrænsninger

Er du typen, som er mere til de kolde rejser, så er du også heldig. Vi tilbyder nemlig også fantastiske og oplevelsesrige ture til Østrig, hvor du kan komme ud og opleve de imponerende bjerge og sneklædte landskaber i trygge rammer. Hos Sustravel sørger vi for at du og dine får den perfekte ferie i sneen.

Find din drømmerejse

Sustravel består af et professionelt team som har flere års erfaring med handicaprejser. Vi står klar til at skræddersy den perfekte ferie til dig, hvor du kan komme på eventyr under professionelle og trygge rammer. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan du og kæresten eller du og familien kan komme på en fantastisk rejse.