Få råd og vejledning i din lokale scrapbooking butik

By:

BB Hobby er den hyggeligste scrapbooking butik i Aarhus. Det er et perfekt sted at starte, hvis du står og skal i gang med scrapbooking eller hvis du er garvet, og vil høre mere om nye metoder og teknikker. BB Hobby er en scrapbooking butik, som har alt hvad hjertet begærer. Der er et bredt udvalg af stempler, glimmer, papir og tuscher for bare at nævne nogle få produkter. Kom ned i butikken og bliv inspireret til dit næste scrapbooking eventyr.

Scrapbooking til dine minder

Scrapbooking er en fantastisk måde at gøre lidt mere ud af sine minder. Det er også et fantastisk projekt at sidde og hygge sig med. At lave scrapbooking er altså dejligt på mere end en måde. Er du helt ny i scrapbooking verdenen, så er du mere end velkommen til at komme ned i vores butik BB Hobbty og få personlige råd og vejledning, så du kommer godt i gang med dit projekt.

Fantastisk udvalg af varer

Lige meget om du har et projekt med nedtonede, naturlige farver eller om der skal være knald på med glitter og glimmer, så finder du det her hos os. Vores produkter sælges til gode priser og er af høj kvalitet. Det gør scrapbooking shoppingen samt udførelsen meget mere dejlig og bekymringsfri, da du ved, du har materialer mellem hænderne, der holder. Med produkter fra BB Hobby kan du opnå fantastiske resultater med din scrapbook.

Kurser og kreativt samvær

Hos BB Hobby tilbyder vi ofte kurser i scrapbooking, hvor både begyndere og øvede er velkomne. Alle kan lære noget nyt i et trygt og hyggeligt miljø. Tjek vores hjemmeside allerede i dag og se vores udvalg samt om, der ikke kunne være et hyggeligt kursus til lige præcis dig.

Posted in: hobby