Få en smuk have med hjælp fra Lyngeshop!

By:

Hos Lyngeshop finder du et kæmpe online udvalg af bede og andre funktionelle produkter til haven. Med vores sortiment kan du få en flot have og holde styr på alle dine planter og bevoksninger. Vores fokus ligger på at levere produkter af høj kvalitet og stærke materialer. Derudover lægger vi stor vægt på at yde en god service for vores kunder, og vi vejleder dig gerne i forbindelse med dit køb.

På hjemmesiden finder du et stort sortiment af blandt andet højbede. Højbedene hjælper dig med at organisere din have, og samtidig får de planterne op i højden, så du undgår de velkendte rygsmerter i forbindelse med havearbejde. Vores højbede findes med varmgalvaniseret plade, i rå jern eller i træ. Så du kan vælge lige det materiale og den farve, som du foretrækker. Du finder desuden en række forskellige størrelser, både når det gælder højde og diameter. Vi tilbyder både runde, rektangulære, kvadratiske og trekantede højbede. Desuden kan du vælge, om du vil have dine højbede med eller uden sneglekant. Du har altså rig mulighed for at finde noget for enhver smag, og vi er sikre på, at du kan finde lige det, du står og mangler.

Ud over højbede leverer vi også et stort udvalg af sneglehegn, græskanter og plantehegn. De pynter flot i haven og hjælper med skadedyrsbekæmpelse, så dine planter ikke bliver spist af snegle mm. Vi har selvfølgelig også masser af tilbehør til haven i form af krukker, potter, bakker, planteophæng og meget mere. Der er kort sagt ikke det havetilbehør, du ikke kan finde hos os. Så klik ind på hjemmesiden i dag og find de produkter, du har brug for. Skulle du have nogle spørgsmål eller behov for råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at handle med dig!

Posted in: Uncategorized