Få både holdbarhed og et let udtryk med neglelakering

By:

Når det er tid til at få lakeret negle er det ofte en glædelig oplevelse – uanset om det er hos en professionel eller hos dig selv. Resultatet er tiden værd, men ofte må man alligevel blive frustreret under processen, fordi der nemt kommer ridser i neglelakken. I så fald er der kun tilbage at starte forfra.

Denne tid er dog heldigvis ovre! Det har taget fem år at skabe en ny form for neglelak, der er en fusion mellem gele og neglelak. Denne form for neglelakering kaldes for CND Shellac.

Det helt geniale ved denne form for lakering kommer fra den fusion, den er skabt af. Den giver det bedste af fra geléverdenen og det bedste fra typisk neglelak.

Med en CND Shellac får du holdbarheden fra geléen og letheden og det lette udtryk fra lakken. Denne fusion kaldes for Gelpolish.

Slut med ridser i lakken

Shellac er ikke skabt til at opbygge neglen eller forlænge den, men den er i særdeleshed fordelagtigt for dem, som blot ønsker en holdbar lakering.

Trods holdbarheden i geléen er Shellac kendt for den skønsomme aftagning. Du kan helt selv stå for at fjerne din Shellac med et remover kit, som er lavet til formålet.

Hvis du har mod på det, er det også muligt at købe et Shellac-produkt, der er tiltænkt til hjemmebrug. Der følger både farve, topcoat og lampe med, og så er du i gang med at lave dine egne negle.

Fordi at lakken tørres med UV-lys, kan du sagtens efter endt behandling stikke din hånd i tasken uden problem. Lakken er helt tør og vil hverken smitte af eller blive ødelagt.

Undersøg dine muligheder allerede i dag og få flotte negle så ofte, du lyster.

Posted in: Skønhed