Det er let at få et termotag

By:

Det er 2019 og den grønne dagsorden har aldrig fyldt mere. Det er uden tvivl det vigtigste politiske emne for tiden. Vi skal nemlig reducere vores forbrug enormt, hvis vi skal forhindre en klimakatastrofe. Særligt udledningen af CO2 er et fokuspunkt. En stor del af debatten handler om, hvordan vi kan skabe energi og varme på en mere miljøvenlig måde. Det er også vigtigt. Det skal vi ikke underkende. Men det er bare også vigtigt at huske på, at det ikke er det eneste, som vi kan gøre.

Et andet vigtigt tiltag er at vi bruger mindre energi. Det lyder måske som lidt af en udfordring. Måske tænker du, at du så bliver nødt til at give afkald på en masse. Sådan er det dog ikke nødvendigvis. Det handler bare om, at man skal gøre nogle ting smartere.

Et af de vigtigste tiltag kunne være at isolere vores huse. Så holder de bedre på varmen, og på den måde, kan man spare på energien, uden at man går glip af noget. Det er nemlig stadig dejlig lunt indenfor.

Alle kan få et termotag

En god måde at isolere på er ved at bygge et termotag. Det slipper nemlig rigtig meget varme ud gennem loftet. Det kan imidlertid virke som en uoverskuelig opgave at isolere taget. I hvert fald, hvis man ikke er særlig skrap til at bygge.

Heldigvis behøver det slet ikke at være så svært. Du skal bare have det helt rigtige termotag. Sådan et tag, kan nemlig let monteres. Det skal bare klikkes sammen, og kræver derfor ikke nogen særlig håndværker egenskaber. På den måde kan du holde varmen hele vinteren, samtidig med, at du reducerer varmespildet.

Posted in: Hus & Have