Derfor skal dit køkkenpersonale gå med skridsikre sko

By:

Det kunne virke som om, at den vigtigste grund til, at dine ansatte i køkkenet skal gå med skridsikre sko, er for, at de ikke falder. Det er da også rigtigt, at det er vigtigt at beskytte dem imod det. I køkkenet kan der blive vådt på gulvet, eller der kan ligge madrester. Det gør, at man nemt komme til at falde i dem, når man har travlt – hvilket man ofte har i et køkken, når der er mange mennesker, der skal have mad.

Men der er også en anden og mindst lige så vigtig grund til, at dine ansatte skal gå i skridsikre sko, og det er, at der er superbehagelige at gå i. Når dine ansatte står og går i otte timer på arbejdet, er det hårdt for både fødderne og benene, der har de virkelig brug for nogle gode sko, som de kan tage på. Det er med til at gøre, at de ikke får ondt i benene og fødderne. Skridsikre sko er lavet med en virkelig god absobering, der netop gør, at det bliver udholdeligt at stå op en hel dag. 

Et godt sted for dig at købe skridsikre sko til dine ansatte er på webshoppen imagewear.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for skridsikre sko, hvilket gør det nemt for dig at finde de helt rigtige til dine ansatte. Nogle skridsikre sko ligner sneakers. De kan være gode at bruge, hvis du har en restaurant, hvor der er fokus på udseendet, og hvor dine gæster har mulighed for at se de ansatte ude i køkkenet. Skridsikre sneakers kan være med til at give den cool og hippe fremtoning, som du ønsker. 

Du kan også få skridsikre sko, der minder mere om træsko. De er smarte, fordi de er nemme og hurtige at få af og på. Det, at der ikke er snørebånd i, gør, at der i hvert fald ikke er nogen, der kommer til at glide i snørebåndene. 

I sidste ende er det dine ansatte, der skal bruge hele dagen på at gå i skoene. Hvis du ikke har nogen krav til, hvordan skoene skal se ud, kan du derfor spørge dem, hvilke sko de gerne vil have. 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har sko i mange forskellige størrelser, så der er nogen til alle former for ansatte. Hos imagewear.dk har de skridsikre sko fra størrelse 35 til 47, hvilket burde gøre det muligt for både de største og mindste ansatte at finde nogle sko, der passer til dem. 

Posted in: Skridsikre sko