De bedste engangs EKG patientkabler med elektroder på markede

By:

Står du og leder efter diverse udstyr til EKG målinger til din klinik? Ønsker du at dit udstyr skal være af den højeste kvalitet og ønsker du at handle med en virksomhed, som giver dig den bedste service? Så skal du købe dit udstyr såsom engang EKG patientkabler med elektroder eller EKG papir hos Ekkomed.dk.

Invester i engangs EKG patientkabler med elektroder

Når du investerer i engangs EKG patientkabler med elektroder fra Ekkomed, får du patientkabler, som har en nem og hurtig placering, når det kommer til elektroder. Derudover vil du også opleve en lynhurtig tilkobling, da der er 2 ledninger fremfor 10. Derudover kan patienten spare 60 sekunder per EKG-måling. Du undgår at stresse over om, de er tilkoblet forkert, da elektroderne er forbundet med fornævnte ledninger. Du kan lade dem sidde på klienten i op til 48 timer eller mere. Med brug af engangsudstyr eliminerer du også risiko for overførsel af diverse smitsomme elementer.

Alt i medicinsk udstyr

Udover at forhandle de eminente engangs EKG patientkabler med elektroder samt EKG papir finder du også mange flere ting i vores brede udvalg af medicinsk udstyr. Hos os finder du altså alt til din klinik. Du finder alt fra stemmegafler, til gynækologisk udstyr, til EKG papir, til blodtryksmålere og meget, meget mere. Gå på opdagelse i vores brede sortiment allerede i dag og handl alt hvad du mangler ét sted.

Råd og vejledning

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt på vej. Vi går højt op i at levere en fantastisk service igennem hele handelsprocessen, og derfor har vi et yderst professionelt hold, som står klar til at hjælpe dig.