Bring sundheden i fokus og motivationen i top

By:

Det lyder måske lettere sagt end gjort, når det handler om arbejdspladsen, men det behøver slet ikke at være så svært. Med en frugtordning fra Firma-frugt.dk kan I sætte fokus på medarbejdertrivsel og sundheden i arbejdsdagen – det er et enkelt og naturligt valg, der gavner alle. Frugtordningerne bliver leveret direkte til arbejdspladsen, og den personsligt tilknyttede chauffør tager selvfølgelig de tomme kasser og kurve med tilbage.

Vælg imellem følgende frugtordninger:

  • Frugtkurve: Det er lækker og frisk frugt flot præsenteret i de fine flettede kurve, der tager sig utrolig godt ud i eksempelvis receptionen eller frister folkene på kontoret. Kurven toppes med sprøde stenfri druer – lige til at gå til.
  • Basisfrugt: Her får I håndfrugt tilpasset jeres ønsker – det er den praktiske og økonomiske løsning – helt uden dikkedarer.
  • Frugtkasser: Med denne praktiske frugtordning får I en stor kasse leveret med lige nøjagtig det antal frugt, I ønsker, leveret, så alle har mulighed for at få frisk og lækker frugt hver dag.
  • Den økologiske: I kan vælge både frugtkurven og frugtkasserne i en økologisk udgave, så I er garanteret 100% dansk økologi pakket i eget pakkeri af personale, der er specialiseret i håndtering af økologisk frugt.
  • Snackgrønt: Forskellige lækre tillægsprodukter, som smagfulde juices, skåret frugt, snackgrønt og meget andet, der er helt perfekt til den lille sult eller til de lange møder.
  • Nødder: Vælg mellem at få små poser med nødder vedlagt jeres frugtordning eller en lækker nøddekurv med 6 forskellige slags nødder og tørret frugt, der er et godt alternativ til chokoladen og slikket.

I kan læse mere om de mange fordele ved firmafrugt på deres hjemmeside, hvor I også kan bestille jeres firmafrugtordning, så I kan få bringe energiniveauet og motivationen i top – en frugtkurv ad gangen.

Posted in: Sundhed