Bliv vild med dans med ordentlig dansevinyl

By:

Dansevinyl er et slidstærkt og robust alternativ til et dansegulv. Dansevinyl findes flere forskellige typer, som passer til alt fra de aktive zumba timer, til den elegante foxtrot og til disco dansen og alt derimellem. Invester i dansevinyl allerede i dag og skru op for danseglæden.

Stødabsorberende dansegulv

Det er ingen hemmelighed, at dans er en hård sport, hvor man kan få mange hårde stød op igennem kroppen, da fødderne placeres igen og igen på gulvet. Derfor kan du hos Sunstill finde stødabsorberende dansevinyl i 12 mm tykkelse. Denne stødabsorberende dansevinyl egner sig super godt til at blive taget med på turné, da det indretter sig efter det underlag, det lægges på. På den måde kan du i nye omgivelser slippe bekymringerne, da du ved, at dit dansevinyl tager hånd om dine dansende fødder.

Tilbehør til dit dansevinyl

Du passer allerbedst på dit dansevinyl ved at benytte sæbevarianter, der er skabt til rengøring af vinyl. På den måde skruer du også op for sikkerheden, da de specielle sæber sørger for at vinylen beholder sine gode egenskaber. Hos Sunstill finder du blandt andet antistat sæbe, som modarbejder at gulvet bliver statisk. Du finder og antisoil, som bruges til dybderengøring og endeligt bison sæbe til når gammelt sved skal fjernes godt og grundigt. Alt hvad du har brug for til vedligeholdelse af dit dansevinyl, finder du naturligvis hos Sunstill til gode priser.

Smukke designs

Når alt det praktiske er blevet sagt, så er det selvfølgelig også vigtigt at investere i flot dansevinyl, der gør en glad. Hos Sunstill har vi dansevinyl i et væld af farver og designs. Alt fra dansevinyl med glitter, til dem med spejleffekt eller glossy effekt. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis det dansevinyl, som får danseglæden frem for dig.