Bliv ekspert i det gode liv

By:

Opfattelsen af et godt liv sidestilles gerne med ønsket om et langt liv, og der findes mange idéer og forslag til, hvordan dette bedst kan imødekommes.

For nogle kan idéen om seks stykker frugt om dagen, godt med motion og en sund og varieret kost virke som et vagt og bredt forslag. Hvad er en sund kost, og hvordan kan den bedst opretholdes?

Det har du muligheden for at blive klog på og dele med dine medmennesker. Som kostvejleder kan du udnytte din passion for det gode liv og gøre det til en karriere, der kan inspirere både dig selv og dine klienter.

Under din uddannelse som kostvejleder vil du få dybdegående lektioner, der rangerer mellem alt fra forståelsen af mikronæringsstoffer til fordøjelse og absorption.

En fleksibel og resultatorienteret uddannelse

Uddannelse er fleksibel, da der både er mulighed for at følge undervisningen fra et klasselokale og hjemme fra stuen. Uanset hvilken mulighed, der passer dig bedst, kan du fortsat stille spørgsmål til din underviser eller gense lektionerne på et senere tidspunkt.

Princippet bygger på to forløb, hvor du efter det andet forløb vil være klar til at implementere din viden sammen med den enkelte klient. Du vil være klar til at starte din egen ydelse, hvor du kan lære dine klienter at kende og tilpasse deres program specielt til dem.

Undervisningens indhold handler ikke blot om mad- og kalorieindtag. Du vil blive undervist i kroppen funktioner helt ned til dens celleniveau og energisystemer.

På den måde er du sikret muligheden for en velbegrundet autoritet og integritet i omgangen med dine klienter.

Bliv klogere på dine muligheder for at blive kostvejleder allerede i dag.

Posted in: Uddannelse