5 ting du er nødt til at have til din baby

By:

Som kommende forældre kan det være svært at gennemskue, hvad der er nødvendigt at have styr på, inden den lille melder sin ankomst. I er sikkert allerede blevet mødt med en masse gode råd og forslag, min i virkeligheden er det forholdsvist simpelt. Her bliver du præsenteret for de fem mest væsentlige ting at have, inden din baby kommer til verden.

Tøj

Den første ting er nok logisk for de fleste, nemlig tøj. Men det mange gør er at købe alt for meget tøj. Babyer vokser vildt hurtigt. Og der er derfor ikke grund til at have mere end et par bodystockings, før du er dækket godt ind.

Bleer

Det er altså rigtig surt at være løbet tør for bleer allerede inden, din baby er kommet til verden. Hav derfor en god omgang bleer på lager derhjemme, så I kan slappe af som ny familie de første par dage.

Stofbleer

Og fra bleer til stofbleer. Stofbleer er uundværlige med en nyfødt i huset. De er super gode til lige at tage det værste savl og mælk, og så kan de også bruges som underlag på sofaen sengen eller lign.

Barnevogn

Det er ikke helt uden grund, at barnevognen er opfundet. Det bliver nemlig hurtigt tung at løfte rundt på en baby en hel dag. Barnevognen er perfekt til, når I skal transportere jer rundt, handle ind eller bare vil gå en tur.


Autostol

Ligesom barnevognen så får I også brug for en autostol, hvis I skal køre nogle steder hen i bil. Her er det vigtigt, at du vælger en autostol, som passer i størrelsen. Ellers kan den være farlig at køre med.