5 bud på skovle til din gravemaskine

By:

En gravemaskine, også ofte kendt som en minigraver, er et fantastisk fleksibelt redskab, som med det rigtige tilbehør kan udføre en lang række af opgaver, du nok ikke engang troede, den kunne klare. Det kan den, fordi det forreste led, altså hovedet på maskinen, kan udskiftes efter behov. Vi giver dig her et indblik i, hvordan din graver kan transformeres til det perfekte redskab til din situation med skovle til gravemaskiner.

Sorter dit materiale med en risteskovl

En risteskovl hjælper dig med at sortere i det, du flytter rundt på, hvilket i sidste ende gør en stor forskel. Hvis du eksempelvis gerne vil sortere sand fra murbrokker, kan det være et fantastisk redskab, da det ellers ville tage rigtig lang tid med manuel arbejdskraft. Du kan få en risteskovl i mange forskellige størrelser matchende akkurat din form for sorteringsarbejde.

Vælg en hydraulisk planerskovl, når det skal være ekstra solidt

Man kan finde skovle i mange forskellige kvaliteter, når det kommer til hovedet på din gravemaskine. Med en hydraulisk planerskovl får du et stykke maskine, som er i absolut topklasse med en sublim holdbarhed. Hvis du er i tvivl om, hvilken type skovl du skal vælge, går du aldrig galt i byen med denne type skovl til din minigraver.

Lerskovl til tunge materiale

Hvis du skal arbejde i vådt jord eller decideret ler, skal du have en bestemt type skovl til dit arbejde. Du skal nemlig vælge en lerskovl, som er beregnet til tunge og våde materialer, der måske klumper sammen, og som kan være rigtig tungt og klistret at løfte. Lerskovlen har et lidt tyndere design, som gør det nemmere at grave i denne type materiale.

En grabber til de atypiske materialer

Skal du have fat i noget, som har en lidt sjov form, men som er for tungt at løfte med håndkraft? Så er grabberen måske løsningen for dig. En grabber tager fat rundt om genstanden uden egentlig at grave, og det er en fordel, hvis du arbejder med materialer, som ikke har en normal form.

Profilskovl til særlige behov

Du kan også vælge en profilskovl, hvis du ved, hvad du skal have. Denne kan findes i mange forskellige former og størrelser alt efter behov.

Posted in: Maskiner