3 uundværlige gadgets til bilen

By:

Når man først har en bil, kan man ikke leve uden. Og vi bruger tilmed rigtig mange timer i den, så det er helt sikkert værd at kigge efter løsninger, som kan gøre køreturen meget nemmere, mere bekvem og mere praktisk. Vi har her samlet tre bud gadgets, som du kan få stor fornøjelse af for eftertiden bag rattet.

Få en holder til din mobil

Hvis du kører rigtig meget i bil, hvad end det er privat eller i forbindelse med arbejde, vil du unægteligt modtage mange opkald under din kørsel. Du må selvfølgelig ikke holde mobilen i hånden, men du kan benytte eksempelvis en Brodit iPhone 11 pro holder, hvis du har den helt nye iPhone. Telefoner har ofte forskellig størrelse, og det skal du huske at tage højde for, når du vælger.

GPS til at finde vej

Det kan være svært at forstå, hvordan ens forældre kunne finde til Sydfrankrig ved brug af et kort, men de tider er heldigvis ovre, og det er ikke noget, du skal spekulere i. En GPS er et absolut uundværligt redskab i bilen, og det er utroligt praktisk, når nye uventede muligheder opstår på ruten.

Bliv informeret om uheld og fartkontroller

Der findes efterhånden flere enheder, som kan hjælpe dig med at undgå at få en fartbøde, og de er rigtig smarte. De fleste af dem kan blandt andet også alarmere om uheld – du skal dog bare huske, at det kræver, at du også husker at melde ind, da de er 100 % brugerbaserede, og alle afhænger af hinanden i trafikken.

Posted in: Telefonudstyr