3 uddannelser for dig, der er færdig med gymnasiet

By:

Har du lige færdiggjort gymnasiet, og er du klar til at tage næste step mod en voksentilværelse med alt, hvad det indebærer af job og lange arbejdsdage? Så har vi her samlet tre bud på, hvad du kan gå i gang med som det næste i din karriere. Det er en stor beslutning, så sørg for, at du er tilfreds med dit valg.

Shipping trainee

Du har et utal af muligheder for videre uddannelse, når du er færdig med gymnasiet. Næsten for mange vil nogen sinde – og derfor kan du vælge lige, hvad der passer dig. Hvis du gerne vil ind i logistik og transport, kan du starte ud som shipping trainee. Det er en branche, hvor du næsten er garanteret job efterfølgende, fordi det er en voksende branche.

Bliv lærer og gør en forskel for unge

Vil du gerne være med til at uddanne unge og forberede den næste generation af voksne, så er lærer noget for dig. Det er ikke nødvendigvis det mest prestigefyldte job eller det med den højeste løn, men har man et mål om at gøre en forskel, kan man gøre det med denne uddannelse. Ideelt for dig med styr på unge og børn.

Bliv programmør

Software har aldrig været i højere kurs end nu, og derfor vil der altid være bud efter softwareudviklere. Hvis du har styr på teknik, kan du tjene rigtig mange penge i en branche, hvor der vil være mange, som vil efterspørge dig – hvis altså du har styr på dit kram. Det er en god løsning.