3 måder at gøre et stort gulv rent

By:

Det kan være næsten helt uoverskueligt at rengøre store områder af gulv. For eksempel en idrætshal eller et lagergulv. Eller hvad med butiksområder eller store udendørs arealer?

Alt afhængigt af underlaget er der forskellige måder at gribe opgaven an på. En terrasse af fliser eller træ kræver en anden behandling end et idrætsgulv.

Kärcher er et firma der har specialiseret sig i maskiner til rengøring af store områder. Både inde og ude.

Kost eller moppe

Hvis du kun skal gøre arealet rent en sjælden gang i mellem, så kan det måske bedst betale sig bruge en kost eller en moppe. Du kan få en bred moppe der kan dække et stort område af gangen. Det tager lidt tid at rengøre idrætshallen på den måde, men den er ret effektiv og billig.

Terrasser eller andre udendørsarealer kan du klare med en bred kost. Så får du det værste skidt af vejen uden de stor omkostninger.

Hyppig rengøring

Hvis du skal gøre store arealer rene hver dag – måske flere gange om dagen, så er en kost eller moppe ikke tilstrækkelig. Her får du brug for en maskine. Både for at lette opgaven og for ikke at slide dig selv ned.

Maskiner fås i forskellige størrelser. Lige fra industristøvsugere til små fejemaskiner du kan sidde på. Du skal selvfølgelig vælge den der passer bedst til opgaven.

Hvilken maskine skal du vælge?

Til store butiksområder eller lagergulve bør du vælge en gulvvasker du kan sidde på. Den er velegnet til storcentre, lager og store haller. Butikker med mange små gangarealer kræver en lidt mindre maskine.

Og så skal du overveje om du har brug for en maskine der vasker, suger eller renser tæpper. Hos Nowas kan du se de mange forskellige maskiner fra Kärcher som du kan vælge.