3 lampebrands, du skal investere i i 2021

By:

Har du besluttet, hvordan du skal bruge din penge, som du ikke kan bruge på at rejse? Hvis ikke, så vil vi i denne artikel give dig tre bud på, hvordan du kan få flere lækre designs ind i dit hjem – og vi har skåret det ned til nogle rigtig fine lampebrands, som vi forventer vil blive ekstra store hits i det nye år.

Frandsen lamper

Frandsen lamper er et ældre dansk brand, som har genvundet meget tillid hos alle generationer i de seneste år. Særligt de yngre generationer kan rigtig godt lide det tidløse og minimalistiske design, som heller ikke bliver for firkantet. Frandsen lamper er nemlig kendetegnet ved nogle bløde buer, der går godt i spænd med simple farver, der passer ind i ethvert hjem.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er en af de største danske designere, og du vil uden tvivl have hørt om ham før i forbindelse med især nogle meget specifikke stole. Han laver dog også lamper, og hvis du er villig til at betale lidt ekstra for noget luksuriøst dansk design, så er dette den rigtige vej at gå for dig. Du får her et produkt, som også vil have en stor videresalgsværdi på et tidspunkt.

Fritz Hansen

Fritz Hansen er endnu et mærke, der ligesom Frandsen har vundet indpas hos selv de yngre generationer i landet. Vi har igen at gøre med et lækkert minimalistisk design, som ikke bliver for firkantet, og det er et stærkt bud på en lampe, som du bør købe i 2021, hvis du vil gøre noget moderigtigt for dit hjem.

Posted in: Lamper